Attefallshus

Attefallshus är en slags fristående tillbyggnad som kan byggas helt utan bygglov. Ett attefallshus får som mest uppta en yta av 25 m² och nockhöjden får inte överstiga fyra meter. Hos oss på Höglofthus hittar du modeller av olika storlek och design. Modellen Capella är en trevlig gäststuga som designats i en kvadratisk form och passar utmärkt som tillfällig bostad för dina gäster. Castor påminner mycket om Capella, men fönstren och även entrédörren sitter placerade annorlunda. Sirius är ett så kallat fritidshus som du kan beställa i de mått du önskar. Samma modell finns tillgänglig som gäststuga i måtten 17 till 23 kvm eller som friggebod på 7,6 till 15 kvm.

Precis som i vårt övriga sortiment ger vi dig även möjligheten att beställa tillval till ditt köp, såsom extra fönster. Du kanske önskar ett attefallshus helt efter din egen design och mått – inga som helst problem! Vi ser till att med hjälp av vårt modulsystem ta fram en anpassad ritning och planlösning utifrån dina önskemål.

Vindskivor, takfot, vattbrädor och knutbrädor levereras samtliga grovkapade till kund.

Kontakta oss för kostnadsfri offert

Använd kontaktformuläret nedan eller ring oss på 013 - 533 90. Det går även bra att skicka e-post manuellt till hoglofthus@gmail.com.

Namn (obligatorisk)

E-postadress (obligatorisk)

Telefonnummer

Ditt meddelande (obligatorisk)