Attefallshus

I Sverige avser man Attefallshus som en slags utbyggnad som kan byggas helt utan bygglov. Högst får ett Attefallshus ha 25 kvm och nockhöjden får inte överstiga 4 meter. Hos oss på Höglofthus hittar du Attefallshusmodeller av olika storlek och design. Det är en komplementbyggnad man har tillstånd att bygga på sin tomt utan bygglov, dock måste man lämna in bygganmälan till sin kommun och lämna ritningar hur Attefallshuset ska se ut.

Modellen Capella är en trevlig gäststuga som designats i en kvadratisk form och passar utmärkt som tillfällig bostad för dina gäster. Castor påminner mycket om Capella, men fönstren och även entrédörren sitter placerade annorlunda.

Sirius är ett så kallat fritidshus som du kan beställa i de mått du önskar. Samma modell finns tillgänglig som gäststuga i måtten 17 till 23 kvm eller som friggebod på 7,6 till 15 kvm.

Precis som i vårt övriga sortiment ger vi dig även möjligheten att beställa tillval till ditt köp, såsom extra fönster. Du kanske önskar ett attefallshus helt efter din egen design och mått – inga som helst problem!

Vi ser till att med hjälp av vårt modulsystem ta fram en anpassad ritning och planlösning utifrån dina önskemål. Tag kontakt redan idag och lämna dina önskemål till ditt lilla drömhus.